logo

Monthly Archives: March 2015

Planning Approved for Extension to Battersea Showroom

Our proposal to extend Domus Tiles’ Battersea showroom has been approved by Wandsworth Council. Our latest project for Domus will transform a constrained infill site, bounded on all sides by neighbouring properties. The carefully detailed new structure will extend the showroom to provide a flexible sales and gallery space that respects the robust architectural character of the existing industrial building.

Delivery of Three New Buildings for Cutting Edge Sustainable Businesses

MailenDesign are delighted to have been appointed for the delivery of three buildings within an Area of Outstanding Natural Beauty in West Sussex. The proposals are for ecological agriculture businesses that will produce sustainable, low-impact food and fuel. Two buildings are to be built for Parchwood Ltd to house their head office and air-drying of timber, while a pioneering aquaponic solar greenhouse for Aquaponics UK will be the first such facility on a commercial scale in the UK. The proposals […]

Meadow Close Extension Nearing Completion

Construction of our residential extension in Surrey is entering the final stages. The glazing package has been installed and the owners are looking forward to cooking the first meal in their new kitchen.

Planning Approved for Extension and Refurbishment of Piccadilly Office

Our proposals for the reworking of premium workspace in Mayfair have been approved by Westminster City Council. The project includes the construction of a glazed extension, replacement of services and full refurbishment of a multi-national leisure group’s head office. Construction is due to start in May.

Construction Started on Cambridge Extension

Construction has commenced on the extension at Barrow Road, Cambridge. Groundworks are underway and orders have been placed for the special bricks that will be used to craft the exterior.

Change of Use Approved for Residential Commission in Fulham

London Borough of Hammersmith and Fulham have approved our application to change the use of a prominently located high street building from financial services to residential. The next stage of design is now underway, working with the project team to develop proposals for three new flats and a refurbished commercial unit.